logo_hypnose_therapie

Recensies

"Het lukte me na een burn-out niet om
volledig van de medicijnen af te komen, net het laatste stapje om volledig te stoppen,
was me al een aantal keren niet gelukt. Maar nu wel!
Wat een geweldige ervaring was deze hypnose sessie van Silvia,
na reeds één sessie ging ik naar huis met eindelijk rust in mijn hoofd.
Daarvoor was ik altijd erg druk met alles wat geweest was, wat ik gezegd had,
alles wat ik aan het doen was en alles wat ik nog moest doen.
Dit bleef altijd continue door mijn hoofd 'malen'.
Al na één sessie was dit weg, wat een verademing zeg.
Ik weet alles nog steeds, maar het is niet meer zo'n issue.
Ik denk ergens aan en even later is het weer 'weg' uit mijn gedachten.

Silvia, bedankt voor je hulp!."

---------------

"In 2016 ben ik onder behandeling geweest voor ondersteuning bij het afvallen.
Silvia en haar hypnotherapie hebben mij daar heel goed bij geholpen.
Het opletten met eten moet je wel zelf doen, maar de hypnose geeft die steun en wilskracht waar het mij aan ontbrak.
Het kost nu geen moeite om het snoepen te laten en te kiezen voor gezond eten.
Bovendien heeft Silvia mij geholpen met het herkrijgen van balans in mijn leven.
Ik heb nu meer rust. Daar ben ik heel erg blij mee."

---------------

Hoi Silvia
Ongeveer 3 maanden geleden kwam ik bij jou want ik wilde toch wel van het roken af.
Erg scepties en van….. laat het maar gebeuren ik zie wel maar toch ook wel een beetje zenuwachtig kwam ik je praktijk binnen Mocht op de stoel gaan zitten en ontspannen???? He wat ontspannen??? Door jou ging dit van een leien dakje en al gauw voelde ik mij relaxen Je bent een niet roker, een niet roker, een niet roker drong er iedere keer tot me door Geloven??? Nee eerst zien dan geloven. Na de sessie liep ik naar buiten en dacht niet 1 minuut aan een sigaret Odertussen zijn we 3 maanden verder en nog steeds heb ik niet gerookt. Iedere keer dat de zucht te erg wordt hoor ik egens in mijn hoofd het stemmentje je bent een niet roker.

Dank je Wel Silvia
Groetjes Marja Janssen

---------------

Hypnose is voor mij echt De uitvinding!
Ik had al zo veel dieten gevolgd maar niks hielp! Ik overwoog een maag verkleining ik had al gebeld. Maar was bang! Dus toch maar afgebeld. Toen ik hoorde van Hypnose en ik Sylvia Had gevonden via google en ik goede dingen had gehoord. En ik ben de hypnose aan gegaan als laatste redmiddel voor mijn overtollige kilo's en onzekerheid gewoon echt alles wat daar mee te maken had. Ik voel me echt herboren door de hypnose echt heerlijk! Ik straal weer! Wat ik heel lang niet meer gedaan had. En ik ben nu 4 weken bezig en 4 kilo kwijt. Ben zo trots en blij dat ik het gedaan heb. Ik zou het iedereen aanbevelen. Voor dat ze besluiten een zware operatie te onder gaan. Sylvia bedankt ik ben jou echt eeuwig dankbaar! ook al ben ik er nog lang niet. Groetjes Sharon
Groetjes Astrid

---------------

Hoi Silvia,
Het gaat heel goed met mij, ben inmiddels vier kilo kwijt. Ongeveer een pond per week dus ik ben dik tevreden! Zoals beloofd nog een recensie: Ik ben bij Silvia terecht gekomen omdat ik van al dat gesnoep af wilde. Was zeer benieuwd wat hypnose voor mij kon betekenen. Nou, heel veel dus. Ik snoep niet meer en heb er ook helemaal geen moeite mee. Hypnose is mij zeer goed bevallen en silvia heeft me geleerd hoe ik dit thuis zelf kan onderhouden! Ben inmiddels vier kilo kwijt! Ik kan het van harte aanbevelen!

---------------

Mijn voornaamste klachten waren slaapproblemen en onrust gevoelens;
gevoelens van gejaagdheid. Verder ook het gevoel controle te willen hebben. Ik had altijd het idee dat deze gevoelens met mijn vroegste jeugd te maken hadden, waarin ik als baby een aantal weken zonder moedercontact in het ziekenhuis lag en me als kind altijd heel onveilig voelde.

Ik was zelf al bekend met ontspanningstechnieken en mindfullness maar het is erg lastig om dit zelf toe te passen in een druk bestaan als werkende moeder met 2 kinderen. Ook kun je op die manier niet goed bij je onderbewustzijn komen. Ik ben in totaal 3 keer geweest, waarbij ik o.a. een regressiesessie en een ultra-hoogte -sessie heb gehad. Het was m.n. die diepe ontspanning die me bijstond terwijl je toch ergens heel alert bent. Je maakt contact met je onderbewustzijn waar je normaal gesproken niet 'bij' kan. Heel fijn om mee te maken en de technieken zijn ook gemakkelijk zelf toepasbaar en op te roepen als je eenmaal onder hypnose bent geweest. Ik ben positief!

---------------

Beste Silvia,
Ik wil je bedanken voor de hulp die je mij hebt geboden bij een hypnose. Ik heb een zenuwtrek waar ik heel erg veel moeite mee heb, heb ook al van alles geprobeerd maar niks hielp. Toen dacht ik om eens hypnose uit te gaan proberen, ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Je ziet het weleens op de tv en dan denk je bij jezelf dat je helemaal weg bent tijdens de hypnose. Dat is dus niet waar, je maakt alles gewoon mee, alleen ze gaan dieper tot in de kern. Elke keer als ik bij Silvia ben geweest dat ben ik gewoon een paar weken zo goed als tic-vrij! Momenteel leert ze me ook om zelfhypnose te gebruiken, erg handig.

Kortom, Silvia is een zeer professionele dame en heel erg klantgericht. Veel hypnose praktijken is het komen en gaan en ben je een nummer, dat is bij haar absoluut niet aan de orde. Dus wil je een goede en persoonlijke Hypnose hebben? ga dan naar Silvia!

---------------

Vanwege vliegangst een hypnose ondergaan bij Silvia. Ik kan het nog niet geloven maar het vliegen is super goed gegaan. Een beetje gezonde spanning gevoeld maar absoluut geen angst! Zelfs tijdens de vakantie parasailing gedaan, iets wat ik eerst ook nooit zou doen. Geweldig!!
Ik weet zeker nog eens naar Silvia te gaan!

4 weken geleden ben ik voor het eerst bij Silvia geweest! Ik was best een beetje zenuwachtig en ook wel een beetje sceptisch! Ik kon me er eigenlijk weinig bij voorstellen dat ik door 1 sessie van mijn eet stoornis zou afkomen.  Ik ben 35 jaar en ben ongeveer de helft van mijn leven al aan het vechten tegen de kilo's, ik heb alle diëten en therapieën op het gebied van eten en lijnen gevolgd, dit alles wel met resultaat, maar helaas verviel ik elke keer weer in m'n oude gewoontes. Ik was het zo zat en ben naar mijn huisarts gegaan voor een verwijskaart voor de chirurg, ik zag het als m'n laatste red middel! Ik heb alle onderzoeken gehad en psychologische testen maar kreeg op het laatste moment nog geen goedkeuring voor de maagverkleining. Ik moest eerst een psychologisch traject in, want het eten zat vooral tussen mijn oren, dat moest ik eerst oplossen. Ik was erg verdrietig en werd er zelfs erg depressief van, en ik ging alleen maar meer eten en voelde me steeds slechter, ik was niet meer te helpen! Mijn hele leven draait om eten, ik sta ermee op en ga er mee naar bed, het eten roept me! Toch ging ik naar Silvia, met de instelling: baat t niet, het schaadt ook niet! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb in het kort mijn problemen uitgelegd! Silvia was heel positief, daar ga ik jou vanaf helpen , zei ze! Dat kan toch haast niet, dacht ik. Nu 4 weken later durf ik te zeggen: Het werkt! Ik ben echt van het vele eten af! Het boeit me allemaal niet meer zo, ik heb ook niet het idee dat ik lijn , ik voel me gewoon hartstikke goed! Ik ben inmiddels al 7 kilo afgevallen zonder er echt iets voor te doen! Het mooiste van alles is dat ik al zeker 7 jaar anti depressie pillen slik , en daar na m'n 2e sessie ook nu al een week helemaal vanaf ben, en ik voel me goed!   Ik verheug me zelfs erop om weer te gaan, het voelt heerlijk!   Ik raad het iedereen aan!

---------------

Sinds dat ik hypnose ben ondergaan, ben ik een stuk veranderd. Na mijn eerste behandeling heb ik een stuk minder last van mijn hooikoorts. Eigenlijk nog nauwelijks last ervan. Ik ben er totaal niet meer mee bezig en ik hoef zelden nog te niezen of jeuken aan mijn ogen. Dit is echt ontzettend fijn! Vaak met warme dagen was ik vaak bang om naar buiten te gaan, vanwege mijn hooikoorts. Nu heb ik dat totaal niet meer. Ook ben ik een stuk rustiger met mijn tentamens. Één toets was echt ontzettend belangrijk voor mijn opleiding. Voor de toets heb ik mezelf tot rust gebracht en gezegd tegen mezelf dat ik deze toets dik ging halen. En ik heb het gehaald met een 6,9! De toets van Nederlands, had ik totaal geen zin om te leren. Ik heb echt alleen twee keer de samenvatting doorgelezen. En wonder boven wonder heb ik het gehaald met een 6.1, terwijl ik dacht dat het een dikke onvoldoende werd. Blijkbaar door alle rust, sla ik veel meer informatie op dan ik dacht. Ik ga met meer zelfvertrouwen naar het tentamen en ik weet van mezelf dat ik het kan! Ook al zou ik het niet halen, is er nog niks aan de hand. Kortom: ik maak me minder druk en dit geeft een positief effect aan mijn resultaten.

---------------

Hypnosetherapie. Helemaal niets voor mij. Ik als echte Nederlandse man geloof toch niet in dat soort dingen.
Maar ik dacht het doet geen pijn en baat het niet dat schaad het niet.
Nu een jaar later vind ik het geweldig om onder hypnose te gaan en te merken
wat het met je doet.
Mijn ervaring met hypnotherapie is dat je veel sterker wordt als je met je
innerlijk werkt  en dat de mens in staat is zich zelf te "genezen" voor wat
betreft heel veel dingen. Onrusten in mijn hoofd en onzekerheden zijn
langzaam aan het verdwijnen. Mijn gewicht neemt langzaam af en daar ben ik
uiteindelijk mee begonnen.


-------------

Een maand geleden heb ik me aangemeld bij Hypnose Therapie Stramm Ik heb een heel indrukwekkend intake gesprek gehad waar ik me al heel fijn door voelde. Daarna de eerste sessie van het hypnose-dieet en het is verbazingwekkend, want het gaat heel gemakkelijk. Eten is niet meer zo’n item. Driemaal per dag normaal eten , maar snoepen of verkeerde tussendoortjes zijn er niet meer bij. Je denkt er niet eens meer aan. In deze maand ben ik zonder moeite bijna 5 kilo afgevallen en ik voel me er super bij. Ik zit letterlijk heerlijk in mijn vel en het afvallen gaat moeiteloos. Kortom, een echte aanrader , omdat Silvia een therapeute is die de behandeling met zeer veel respect en kundigheid geeft.
---------------
Ik was eerst nog wat huiverig, want je weet niet wat je te wachten staat. Maar na de eerste kennismaking was ik zeer tevreden en gerustgesteld. En zeer enthousiast om te beginnen. Ik wil graag een aantal kilo's afvallen en Silvia gaat me hierbij helpen. Na vier weken zijn er al vijf kilo vanaf. En ik moet zeggen dat het me zeker niet tegenvalt. Dit is eigenlijk het hoofddoel waarom ik bij Silvia kwam, maar door haar heb ik ook dingen uit mijn verleden een plaats kunnen geven en is er een soort van rust over me heen gekomen. Nog 15 kilo te gaan en dan heb ik mijn doel bereikt!! Alvast ontzettend bedankt hiervoor Silvia!!!!
---------------

Ik kwam via internet bij Silvia terecht en dacht van baat het niet dan schaadt het niet. De eerste sessie van de drie was ik bang om mijn zelfbeheersing te verliezen, dit is echter niet zo en je blijft altijd de baas over jezelf, dus niet zoals je soms op tv-shows ziet. Het stoorde mijzelf dat ik altijd maar in het verleden dacht en weinig zelfvertrouwen had. Hiermee maak je het jezelf natuurlijk niet makkelijk, maar het is ook makkelijker gezegt dan gedaan. Met behulp van Silvia is dit echter wel een stuk beter gegaan dan verwacht. Tijdens een sessie leert zij in je onderbewust zijn alles een plaats te geven en te laten rusten. Ik merkte na een sessie al snel resultaat waardoor ik relaxter en onbezorgder was over het heden en verleden. Ook is mijn zelfvertrouwen gegroeid, door mezelf niet meer al bij voorbaat te zeggen dat kan ik toch niet of dergelijke. Ook accepteer ik mezelf nu meer zoals ik ben en wie dat niet bevalt die kan de boom in ! Silvia, Bedankt!!
---------------
Een paar maanden geleden kwam ik via via terecht bij Silvia.Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar na de eerste kennismaking had ik er al een goed gevoel over. Mijn doel was afvallen. Ik was er al jaren mee bezig maar steeds na een tijdje verloor ik de motivatie en ging het weer mis. Ik ben in totaal 3 keer bij haar geweest en ik begon af te vallen. Niet heel snel maar wel op een gezonde manier. Ben nu 6 kilo kwijt. Ik eet veel minder en ben niet meer met eten bezig. Voorheen was ik s'morgens al aan het bedenken wat voor lekkers ik s'avonds kon gaan koken. Dat heb ik helemaal niet meer. Ook heb ik een beter gevoel over mezelf gekregen. Ik ben heel blij dat ik naar Silvia toe ben gegaan.
---------------

Via via ben ik bij Silvia terecht gekomen, voor hypnose therapie, voor mijn zoon. Hij werd gepest op school, at slecht, kon niet goed slapen en kreeg bezoek van overleden opa en oma. Na een aantal hypnose sessies bij Silvia, ging het al snel wat beter. Hij kreeg meer zelfvertrouwen, en begreep ook dat hij wel een belangrijk persoon was. En dat hij trots kon zijn op zichzelf. Hij ging beter eten, en vind het weer gezellig aan tafel. Hij gaat weer graag naar school, en het inslapen gaat ook stukken beter. Wij hebben onze spontane, entshousiaste, en leuke zoon weer terug. En dat na een aantal hypnose sessies. Wij vinden de sessies zeer geslaagd, en het is zeker een aanrader, ook voor kinderen. Namens de ouders en Mike, hartsikke bedankt.
---------------
Omdat ik voor de derde keer op ski vakantie ging, en het beu was om altijd maar bang te zijn op de piste, ben ik via via bij Silvia terecht gekomen.
Ik ging met een groepje op ski vakantie, maar kon niet meekomen, omdat ik , wanneer ik boven op de berg stond , overmand werd door angst. ik kon eigenlijk niet precies achterhalen waarom, ik ben een snelheidsduivel, en vond alles aan sneeuw en skivakantie geweldig! Ik ging huilend de puste af of kon in de ochtend niet ontbijten van de zenuwen als ik op vakantie was, een enkele keer bleef ik bij het huisje om de rest ook een echte ski dag te bezorgen..Zo ben ik naar Silvia gegaan. Vriendelijkheid, een luisterend oor, maar ook heel veel zelfvertrouwen straalde me tegemoet. Hier werd ik blij van, ik wilde zo graag ook skiën en heerlijk van die bergen af!
Intake gesprek was zeer motiverend, ik moest even wennen aan het onder hypnose gaan, maar Silvia was vol vertrouwen. Daarna nog een keer terug om de echte hypnose toe te passen..
Wauw!  Wat was dit geweldig, en toen ik klaar was, wist ik het, ik ging t gewoon doen! Lekker van die berg af!!!
Toen we door de bergen reden naar het huisje: geen zenuwen, net als andere jaren en de eerste ski dag: latten onder en actie!! Geen angst , alleen nog genieten!! Ik heb meteen aan Silvia laten weten wat voor held ze voor mij is! Geweldig. En wie twijfelt!! Niet doen, gaan!!!

---------------
Al sinds mijn jeugd beet ik nagels. Ik hield ze heel kort, de nagel en de rest eromheen moest er dag en nacht aan geloven! Ondanks de pijn, het ongemak en het niet uitzien bleef ik maar doorgaan. Het was een gewoonte geworden, een onbewust (maar ook vaak een bewust) gedrag. Ik wilde er vanaf maar de "normale" middeltjes hielpen niet. Al smaakte dat vieze spul super vies, ik ging gewoon door.   Toen zag ik op tv iets over het inzetten van hypnotherapie bij onbewuste gewoontes! Na wat zoekwerk kwam ik uit bij Silvia. We kwamen met elkaar in contact en een afspraak volgde snel. Ik sta open voor nieuwe dingen dus was zeer benieuwd wat Silvia voor mij in petto had. Bij hypnose denk je al snel aan die show's en avonden waarbij ze mensen in hypnose brengen om vervolgens geintjes met ze uit te halen. Die vlieger gaat niet op bij Silvia en bij hypnotherapie. Het is een serieuse therapie vorm en die natuurlijk nog werkt ook!!!   Je moet het ondergaan om te begrijpen waarom het een fijne therapie vorm is. Zeer relaxt en een ontspannen sfeer. Na één sessie ben ik van mijn nagelbijten af!!!!!! Ik wist niet dat nagels zo snel kunnen groeien want ze kregen nooit de kans. Super fijn! Ik denk nog elke dag terug aan het moment dat ik in de stoel zat. Dan "herhaal" ik in mijn gedachten de sessie kort en ben dan nog meer gedreven om nooit meer dat ongewenste gedrag toe te laten!   Silvia nogmaals bedankt!